Alle Rijscholen
Vind de beste rijschool voor jouw rijopleiding

Aanhanger rijbewijs halen

Wil je rijden met een zware caravan, paardentrailer of boottrailer? Dan moet je een apart aanhanger rijbewijs halen. In één dag dit aanhanger rijbewijs halen? Dat kan! Kies via allerijscholen.nl de rijschool die jij het meest geschikt acht. Liever wat rustiger aan doen? Het BE-rijbewijs kun je ook prima halen als je een paar keer per week lest. Plaats gratis jouw zoekvraag voor het aanhanger rijbewijs halen op onze site en vergelijk de aanbiedingen van de verschillende autorijscholen. Vergelijk de rijscholen op onder meer prijs, beschikbaarheid, voertuigcombinatie en slagingspercentage. Zo ben je er zeker van dat je jouw aanhanger rijbewijs gaat halen bij een rijschool die bij je past!

Waar mag ik mee rijden?

Wil je jouw aanhanger rijbewijs halen? Na het succesvol afleggen van het praktijkexamen mag je rijden met een caravan, aanhanger of boottrailer. Let op: het voertuig en de aanhanger samen mogen niet meer wegen dan 3.500 kilogram. Overschrijdt je deze eis? Dan heb je een rijbewijs C1E nodig.

Aanhanger rijbewijs kosten

Wil je weten wat jouw aanhanger rijbewijs gaat kosten? Vergelijk de rijscholen bij jou in de buurt op allerlei factoren. Let niet alleen op de prijs per les, maar óók op de duur van de lessen en het slagingspercentage. Eerst proberen? Kies dan voor een proefles waarin de instructeur je kan vertellen hoeveel lesuren je nodig hebt. Zo krijg je een duidelijk beeld van de aanhanger rijbewijs kosten!

Is het je gelukt jouw aanhanger rijbewijs te halen? Dan kun je vanaf nu heerlijk kamperen, jouw boot vervoeren naar waar je maar wilt en zelf zorgdragen voor verhuizingen, het afvoeren van afval en meer.

Waarom je aanhanger rijbewijs halen via allerijscholen.nl

✓  de beste rijscholen bij jou in de buurt

✓  professionele en ervaren instructeurs

✓  voordelige tarieven

✓  hoge slagingspercentages

✓  biedingen van rijscholen